Laboratoarele noastre

Investigație

Laboratorul nostru este complet echipat cu metode non-invazive și nedistructive de investigare și diagnosticare, de la analiza fizico-chimică, până la imagistică de înaltă rezoluție.

Curățare cu laser

Începând cu anul 2004 am introdus această metodă de curățare cu laser în rândul restauratorilor români ca metodă fără contact pentru curățarea suprafețelor de piatră și policromie.

Digitizare

Din 2006 suntem o prezență constantă în lumea digitalizării 3D cu scanare laser și imprimare 3D. Din 2015 am inclus fotogrametria (atât terestră, cât și aeriană) în fluxul nostru de lucru de digitizare.

ART4ART

Laboratorul mobil a fost dezvoltat în 2008 și a fost proiectat și adaptat pe baza nevoilor unui laborator deschis in-situ, complet echipat cu metode de ultimă generație pentru investigarea, monitorizarea și documentarea unei game largi de bunuri de patrimoniu cultural.

ARHEA

Acesta este cel mai recent laborator al nostru, care include un UAV profesional de cercetare aeriană cu patru senzori de imagistică diferiți, un senzor hiperspectral și un buncăr complet de imagistică cu raze X.